Bašta Fest nastavlja staru tradiciju – u okviru revijalnog programa, festival zatvaramo debitantskim ostvarenjem koje je (prema mišljenju Bašta tima) obeležilo proteklu godinu. Na ovogodišnjem festivalu 2. jula, nakon dodele nagrada, na našem Open airu u parku “Borići”, publika će imati priliku da pogleda film Dušana Zorića i Matije Gluščevića “Da li ste videli ovu ženu?”, a svečano će ga zatvoriti glumica Ksenija Marinković sa ekipom filma. Ovaj film je imao velikih uspeha u prošloj godini, a svetsku premijeru imao je u prestižnoj selekciji Venecijanskog festivalu Međunarodna nedelja kritike, gde je i montažerka filma Olga Košarić, dobila Specijalnu nagradu.

Reditelji su ovim povodom izjavili: “Bašta Fest je jako poseban festival po svojoj energiji, kreiranju intimnog prostora za razmenu kreativnih ideja, ali i po nezaboravnom druženju. Jako nam je drago što se nakon studentskih dana kada smo predstavljali svoje kratke filmove vraćamo kao debitanti. Čast nam je što je baš naš film odabran da zatvori jubilarni festival. Iskreno se nadamo da će publika uživati u Draginjinoj avanturi.”

Sinopsis:
U vrelini letnjeg dana, Draginja pronalazi telo mrtve žene koja podseća na nju. U vrelini letnjeg dana, Draginja unajmljuje lažnog muža kako bi se pokazala pred prijateljima. U hladnoći zimske noći, Draginja luta ulicama grada u potrazi za izgubljenim pamćenjem. Kroz tri različita života, jedna sredovečna žena pokušava da iskoči iz svoje kože.