U pripremi paketića za decu iz dnevnog boravka “Ja imam san” iz Bajine Bašte, pretprazničnu atmosferu iskoristili smo da se družimo sa decom iz Prihvatilišta u Beogradu i dovedemo pozorište i bioskop u njihov dom.

U saradnji sa Imlek kompanijom, Right agencijom, Zoom medijom i našim dragim kolegom Stefanom Bundalom 19.12. naši drugari iz “Čiča Mičinog pozorišta” odigrali su predstavu “Kamena magla” u kojoj igraju Mateja Popović, Aleksandar Ristoski, Brankica Sebastijanović i Bogdan Bogdanović.

Sledećeg četvrtka, 26.12. prikazali smo filmove koji su bili deo takmičarskog programa Bašta Festa, a prilagođeni su njihovom uzrastu – “Flafi” Lee Filipovski, “Kad bi ovce bile roze” Đurđije Radivojević i “Krila i stvari” reditelja Jelene Gavrilović i Stefana Đorđevića.

Verujemo da su praznici pravo vreme da podelimo ljubav i osmehe, a mi smo ih od naših dragih drugara iz Prihvatilišta dobili na pretek! Nikako ne smemo da zaboravimo da budemo sa njima i institucijama koje su za njih zadužene i tokom cele godine. Hvala vam i vidimo se ponovo!