Pozivamo sve zainteresovane mlade i radoznale ljude, koji žele da doprinesu i saznaju više o organizaciji jednog nekonvencionalnog filmskog festivala u prirodi, da pošalju svoju prijavu!
Bašta Fest, internacionalni festival kratkog igranog filma se ove godine održava osmi put, od 1. do 4. jula u Bajinoj Bašti.

Volonteri su dragoceni na našem festivalu i radujemo se tome da postanete deo tima u kome ćete imati prilike da se upoznate sa procesom pripreme i realizacije festivala, a u zavisnosti od vaših znanja i interesovanja i da pomognete u različitim segmentima organizacije, komunikacije sa gostima i medijima, te na svim festivalskim lokacijama.

Za volontiranje na 8. Bašta Festu možete se prijaviti popunjavanjem upitnika na:
http://bit.ly/volontiranje8BF

Potrebno je da budete punoletni i da nam pošaljete kontakt podatke, kratku biografiju, motivaciono pismo i fotografiju. Obavezno napomenite ako vas neki segment rada na festivalu posebno interesuje i/ili u njemu imate već iskustva. Poziv za volontere biće otvoren do 5. juna, a u slučaju da ste odabrani bićete obavešteni najkasnije do 10. juna. Volonterima je obezbeđena refundacija prevoza od/do Bajine Bašte, kao i smeštaj sva četiri dana festivala.

Nažalost, ove godine nismo u mogućnosti da primimo puno ljudi, ali planiramo da širimo mrežu i sa svakim novim projektom priključujemo nove članove. Tako da, u slučaju da ove godine ne budete deo našeg tima, ne brinite, imaćemo vas u vidu!

Čekamo vas i radujemo se zajedničkom radu!

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti na prijava@bastafest.com