Uz muzički program Bašta festa plesaćete do zore pod vedrim nebom, s najoriginalnijim imenima domaće muzičke i klubske scene. I sve to – besplatno!

Peti i jubilarni Bašta fest – internacionalni festival kratkog igranog filma, održava se od 05. do 08. jula 2018. Kao i prethodnih godina, festival okuplja najzanimljivije mlade filmske autore, glumce i muzičare iz čitavog sveta na jednom mestu – u Bajinoj Bašti!

Muzički program se održava u parku „Borići“, počinje odmah nakon projekcija filmova, od 00h, svake noći u toku trajanja festivala.

U četvrtak, 05. jula, slušaćemo jednu svežu i šarmantnu žensku snagu domaćeg pop zvuka – Bojanu Vunturišević. Nakon Bojane, nastupa live MKDSL – beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i di džej.

Druge večeri festivala, u petak 06. jula, muzičku lekciju održaće Pero di Reda aka Peppe – on je di džej veteran, ugostitelj, radio producent, i sinonim za dobar domaći klabing.

Subota, 07. jul, rezervisana je za Bašta žurku i Čola veče – veče pesama našeg najvoljenijeg pevača – Zdravka Čolića. Za Dj pultom je naš koordinator muzičkog programa Stefan Saveski, deo Funk Technik group-a, redovnog domaćina Bašta žurki.

Program se završava u nedelju, 8. jula solo nastupom di džej Irona (Idemo kod mene da slušamo ploče).

Svi programi Bašta festa dešavaju se u Bajinoj Bašti – na otvorenom i BESPLATNI SU, te ste više nego dobrodošli da nam se pridružite i uživate u filmsko-muzičko-edukativnoj avanturi!