I tu je! Uz muzički program Bašta Festa plesaćete pod vedrim nebom, uz najoriginalnija imena domaće klubske scene. I sve to – besplatno!

Osmi Bašta Fest – internacionalni festival kratkog igranog filma, održava se od 1. do 4. jula 2021. Kao i prethodnih godina, festival okuplja najzanimljivije mlade filmske autore, glumce i muzičare iz čitavog sveta na jednom mestu – u Bajinoj Bašti! Muzički program se održava u parku „Borići“, počinje odmah nakon projekcija filmova, između 00-00:30h, svake noći u toku trajanja festivala.

U četvrtak, 1. jula, slušaćemo Funk Technik Group, u petak 2. jula – Miss Millie, koji nam kao što im i sama imena kažu donose disko i fank zvukove!

Subota, 3. jul, rezervisana je za Bašta žurku i Čola veče – veče pesama našeg najvoljenijeg pevača – Zdravka Čolića.

Program se završava u nedelju, 4. jula nastupom DJ Sonje Pavlice, uz kombinaciju vokala 80tih ili španskih i latino zvukova sa Deep, Tech House-om i Indie dance setovima.

Svi programi Bašta Festa dešavaju se u Bajinoj Bašti – na otvorenom i BESPLATNI SU, te ste više nego dobrodošli da nam se pridružite i uživate u filmsko-muzičko-edukativnoj avanturi!