Sa radošću delimo sa vama našu poslednju pretfestivalsku vest! Svako izdanje Bašta festa do sada otvorio je mladi glumac ili glumica koji je doživeo veliki uspeh u protekloj godini. To su sve ljudi sa kojima Bašta fest raste, čijim se ulogama raduje i na koje je ponosan. Prethodnih godina Bašta fest otvorili su Nikola Rakočevič, Slaven Došlo, Marko Janketić, Hana Selimović i Milan Marić, a šesti Bašta fest otvara – Isidora Simijonović! Uživali smo u njenim ulogama od filma „Klip“ do nedavnih u serijama „Jutro će promeniti sve“ i „Ubice moga oca“, a radujemo se svim narednim koje je očekuju!

Kada smo je pitali šta je za nju Bašta fest, podelila je sa nama: „Zdrava ambicija, dobar ukus i opčinjavajući entuzijazam. O svemu sam tome razmišljala kad sam prvi put čula da su moje mlade kolege nešto ovako pokrenule. Za mene je ponos i uživanje da budem deo toga.“

Vidimo se 04. jula u 20:30h u parku “Borići” na otvaranju šestog Bašta festa! Spremili smo vam mnoga iznenađenja, tako da baš ste dobrodošli da nas sve Bašta briga!