Radujemo se što možemo da podelimo sa vama lepe vesti! Usled poboljšanja epidemiološke situacije i promene mera, 7. Bašta Fest biće održan od 10. do 13. septembra 2020.

Revijalni filmski program biće održan sa fokusom na domaće i regionalne autore. Publika će biti u prilici da pogleda 7 debitantskih filmova reditelja koji su do sada bili deo Bašta Festa, a koji su imali svoje premijere u protekle dve godine. Uz debitantske filmove Marka Đorđevića, Ene Sendijarević, Maše Nešković, Nermina Hamzagića, Stefana Maleševića i Milene Grujić pogledaćemo i njihove kratke filmove koji su bili deo takmičarskog programa festivala do sada, kao i debitantski film Ognjena Glavonića koji je bio selektor našeg festivala 2014-2016. Muzički program neće biti održan, kao što je prethodno već najavljeno.

U odnosu na mere i vremensku prognozu, filmski program biće održan na open-airu Borići ili u bioskopu „Vlaja“ u Bajinoj Bašti uz primenu svih epidemioloških mera koje je propisao Krizni štab i Vlada Republike Srbije.